Onze merken

undefined

Westland Kaas heeft in de meest geliefde soorten kaas haar eigen topmerken. Old Amsterdam, de door Westland ontwikkelde oude kaas, is wereldwijd al jaren een succes. Maaslander, de romige en zachte kaas, is een topmerk in Nederland. Westlite is onze Goudse met minder vet, Trenta is ons merk in het vegetarische segment.

Westland Kaas wereldwijde export

Onze merken - internationaal

Naast deze topmerken voeren we een breed assortiment kaasmerken voor de wereldwijde export. Hiervoor werken we samen met partners in alle regio’s van de wereld, om precies die kazen te leveren waar mensen voor terugkomen.

Vind een distributeur

Old Amsterdam

Een brok karakter

Old Amsterdam is een oude kaas met een heel eigen karakter. De uitgesproken intens rijke smaak van Old Amsterdam is het resultaat van een authentieke receptuur en pure passie voor kaas. Old Amsterdam heeft een rijke smaak, is smeuïg, een tikje zoet en heeft niet de droge eigenschappen die je gewend bent van andere oude kazen. Jaarlijks worden vele internationale prijzen in de wacht gesleept en het karakter van Old Amsterdam is inmiddels al in meer dan 60 landen te proeven.

Old Amsterdam. Eén brok karakter.

Maaslander

Zacht als geen ander

De zachte en romige smaak van Maaslander is er één uit duizenden, al meerdere malen beloond met de Superior Taste Award. Het Maaslanderassortiment bestaat uit kwalitatieve en verse Goudse kazen voor dagelijks gebruik, van jonge kaas tot en met belegen, van minder vet tot volvet. De kaas is verkrijgbaar in zowel vers als zelfbediening in onder meer plakken, stukken en blokjes.

Laat je ook verleiden door de smaak van zacht.

Westlite

Westlite is Bewust Genieten

Westlite is een heerlijke romige kaas, speciaal voor mensen die bewust en actief leven. De kaas is gemaakt van magere melk en heeft 40% minder vet dan andere Gouda. Westlite heeft een volle romige smaak. De ideale keus voor gezond leven en lekker eten.  

Westlite is er in twee verschillende smaken: Jong en Belegen.

Trenta

Gezonde variatie met heerlijke kaas

Trenta is een lekkere kaas voor mensen die gezond willen leven en vooral goed op hun cholesterol letten. Trenta heeft een hoog percentage onverzadigd vet, omdat 75% van de dierlijke vetten is vervangen door plantaardige olie. Trenta is vegetarisch, lactose arm en vrij van kunstmatige toevoegingen.

Trenta is lekker op brood, in een salade of bij de maaltijd. Smaakvol en gezond. Trenta past uitstekend bij een gezonde levensstijl.